Nog dit jaar gebruik maken van WBSO en/of RDA

De fiscale regelingen WBSO (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk) en RDA (Research en Development Aftrek) geven bedrijven de mogelijkheid voordelig te innoveren. Bedrijven die nog in 2014 gebruik willen maken van deze voordeelregelingen, vragen voor 31 augustus 2014 de regeling(en) aan. Dan kunt u, na akkoord, in het vierde kwartaal gebruik maken van de mogelijkheden.

Welk voordeel biedt de innovatieregeling WBSO en RDA

  • De WBSO verlaagt de loonkosten.
  • De RDA levert een extra aftrekpost op voor andere kosten en uitgaven voor het innovatieproject.

Aanvraag uitbesteden aan acconavm

Dit kan digitaal via E-herkenning met betrouwbaarheidsniveau 2+. acconavm beschikt over E-Herkenning. U kunt ons machtigen de aanvraag voor u te verrichten. Neemt u hiervoor contact op met uw accountmanager of een acconavm kantoor bij u in de buurt. Bedrijven kunnen maximaal 3 keer per jaar een aanvraag indienen. Een aanvraag kan meerdere projecten bevatten.

Voor zzp’ers en particulieren zijn de regels anders.

U leest meer over de innovatieregelingen RDA en WBSO in de whitepaper. Download de whitepaper hieronder. Of vraag uw adviseur om meer informatie.

Via de website RVO dient u uw aanvraag in.

Meer weten over de veranderingen met ingang van 2016? Bekijk de video op Acconavmtv: Innovatie faciliteiten.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
innoveren met fiscaal voordeel whitepaper augustus 2014.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht