http://coronadossier

Maximale coronasteun TVL Q4 verhoogd tot 2,3 miljoen euro

TVL uitbreiding

Hebt u in de coronaperiode maximale overheidssteun aangevraagd? Het totale bedrag dat u aan overheidssteun  kunt aanvragen is verhoogd. Dit betekent dat u wellicht  dus toch nog (extra) TVL kunt aanvragen. Het totaalbedrag was 1,8 miljoen euro en is in het vierde kwartaal verhoogd naar 2,3 miljoen euro. Deze verruiming geldt alleen voor TVL Q4 2021. U kunt niet met terugwerkende kracht extra steun aanvragen over de eerdere periodes.  

Extra steun aanvragen

Hebt u de grens van 1,8 miljoen euro bereikt? Dan kunt u opnieuw TVL aanvragen. Ook als u deze grens al in een eerdere periode bereikte. U kunt dan nog maximaal 5 ton extra ontvangen. Dit biedt u wellicht de ruimte die u nodig hebt om te blijven ondernemen. In deze blog legde ik al uit wat u nodig hebt om de TVL Q4 2021 aan te vragen. Ook leest u hier meer over de TVL Q4 2021 en aan welke voorwaarden u dient te voldoen om er aanspraak op te maken en wat de maximumbedragen per sector zijn.

Wij staan voor u klaar

Wij begrijpen dat de steeds weer aangescherpte coronamaatregelen het ondernemerschap er niet makkelijker op maken. Daarom staan wij u met raad en daad bij. Hebt u hulp nodig bij het aanvragen van deze extra overheidssteun? Of hebt u hier vragen over? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw acconavm adviseur. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Samen brengen we u en uw onderneming verder.

In ons thema: Ondernemen in coronatijd vindt u meer informatie over de maatregelen.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht