Liquiditeitszorgen in coronatijd: laat u helpen door investeerders

Liquiditeitszorgen in coronatijd: laat u helpen door investeerders

Komt u als ondernemer financiële middelen tekort, (mede) vanwege de coronacrisis? En zoekt u naast de steunmaatregelen van de overheid een structurele oplossing voor uw liquiditeit? Er is vaak meer mogelijk dan u denkt, bijvoorbeeld met hulp van investeerders.

Op zoek naar investeerders

Ook in deze tijd zijn vermogende particulieren, grotere bedrijven en investeringsmaatschappijen op zoek naar interessante investeringsobjecten. Een van de mogelijkheden: u verkoopt aan deze partij een minderheidsbelang, in ruil voor een kapitaalinjectie. Zo verbetert u uw eigen vermogen aanzienlijk, waardoor u ook meer kans maakt op een financiering bij de bank.

Sterker uit de crisis

Een gezonde liquiditeit biedt ruimte om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Ook brengt een minderheidsaandeelhouder vaak kennis, ervaring en een netwerk met zich mee waarvan u kunt profiteren. Een ‘duwtje in de rug’ voor meer veerkracht, zodat u sterker uit de crisis komt.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming? Wij zijn er voor u. Onze specialisten van corporate finance gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Bel met Coen van de Stolk (06 – 20 46 07 81) of Rick van der Tang (06 – 25 37 41 16).

 

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht