Immigreren in Nederland

immigreren

Bent u van plan om te immigreren in Nederland? Dan komt er veel op u af. Van praktische zaken zoals het vinden van woonruimte en financiële zaken zoals het tijdig betalen van belastingen. Immigreren is niet iets wat u regelmatig doet. Veel van wat geregeld moet worden, is dus nieuw voor u. Niet altijd is even duidelijk wat u moet regelen en bij welke instantie u dat kunt doen.

Verhuizen naar Nederland

Accon international is onderdeel van acconavm adviseurs en accountants. Wij ondersteunen ondernemers en particulieren bij het zetten van onder andere internationale stappen. Dat doen we op heel praktische wijze, door u te vertellen tot wie u zich dient te richten voor uitschrijving uit het bevolkingsregister. Maar ook in meer fiscale zin: Welke fiscale gevolgen zijn er als u immigreert in Nederland? Zijn er meerdere scenario’s mogelijk en wat is voor u het meest gunstig?

Checklist immigratie in Nederland

We hebben voor u een checklist Immigratie in Nederland gemaakt. Deze checklist helpt u flink op weg bij een internationale verhuizing, maar is zeker niet uitputtend. De checklist is bedoeld als steuntje in de rug.

Bent u ondernemer? Dan staat u nog veel meer te wachten waarover u moet nadenken. Bekijk dan ook de whitepaper: Immigreren in Nederland- ondernemer. 

Wilt u op basis van deze checklist eens van gedachten wisselen met een van onze internationale adviseurs? Dan kunt u het beste mailen naar international@acconavm.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.

 

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Checklist immigratie naar Nederland whitepaper - februari 2017.pdf
Ontvang nu uw gratis whitepaper
Immigratie in Nederland - ondernemers whitepaper be-nl- februari 2017.pdf
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht