Financiering: Het kan wel!

Financiering

Hebt u financiering nodig voor uw bedrijf? Voorheen ging u vanzelfsprekend in gesprek met uw huisbankier. Met een goed plan financierde de bank de gehele lening. Tegenwoordig mijden banken meer risico dan voorheen. Betekent dit dat uw plannen niet gefinancierd kunnen worden? Zeker niet, de adviseurs van acconavm kijken verder dan alleen bancaire financiering. Financiering van uw plannen: Het kan wel!

Combineren van financieringsvormen

Niet voor ieder plan is een volledige bancaire financiering mogelijk. Banken willen het risico dat zij lopen graag laag houden. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer financieringsvormen, die wel risico willen dragen. Uiteraard wordt hier wel een hogere rente voor gevraagd. Door een combinatie te maken van een risicodragende financieringsvorm met bancaire financiering zijn uw plannen vaak wel te financieren. Dit wordt ook wel stapelfinanciering genoemd.

Welke risicodragende financieringsvormen zijn er zoal?

  • Crowdfunding
  • Particuliere investeerders
  • Debiteurenfinanciering
  • Investeringsfondsen

Whitepaper: Stapelen is het nieuwe financieren

In onze whitepaper: Stapelen is het nieuwe financieren, vertellen we u meer over hoe het in de praktijk werkt om meerdere vormen van financiering aan te gaan. Waarvoor kiest u? Welke combinaties zijn mogelijk en hoe maakt u het succesvol?

U kunt onze whitepaper downloaden via onderstaande button of gebruik voor uw vraag het adviesformulier. Natuurlijk kan uw acconavm adviseur u ook meer informatie geven.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Stapelen is het nieuwe financieren whitepaper - april 2017.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht