Eenvoudig een kortlopende financiering aanvragen

Eenvoudig een kortlopende financiering aanvragen

spotcap

Als ondernemer kent u het vast wel. U hebt extra liquiditeiten nodig om seizoensinvloeden op te vangen of om uw investeringsplannen vorm te geven. Hoe regelt u dit snel?

U wilt investeren in uw onderneming om te groeien, u hebt tijdelijk snel werkkapitaal nodig, u wilt de bedrijfsactiviteiten uitbreiden of een marketingcampagne opstarten waardoor uw onderneming een groei-impuls krijgt. Maar hoe krijgt u snel de liquiditeiten om deze plannen te verwezenlijken? Een financiering hebt u niet eenvoudig van de een op de andere dag geregeld. Soms duurt het zo lang dat uw behoefte bijna achterhaald is.

Kortlopende financiering

We zien dat de traditionele financiering bij de bank steeds meer verleden tijd wordt (en dat ligt niet alleen aan de bank). De ontwikkelingen van online diensten hebben mogelijkheden gecreëerd om op andere manieren aan kapitaal te komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld crowdfunding. We zien nu ook een nieuwe manier op de markt die u snel en makkelijk in uw financieringsbehoefte voorziet. Spotcap!

Wat is Spotcap?

Spotcap is een online Mkb-kredietverstrekker die flexibel werkkapitaal tot € 300.000 voor Mkb-ondernemers verschaft. En dat zelfs binnen één dag. De gehele procedure van aanvraag tot opname verloopt online en vervroegd terugbetalen is mogelijk en zelfs geheel boetevrij na één maand. Daarbij ontvangt u uw kredietvoorstel binnen één werkdag en vraagt Spotcap zelfs geen zekerheden of persoonlijke borgtochten. Hierdoor is Spotcap een mooi financieringsmiddel om te gebruiken als stapelfinanciering. Of voor bijvoorbeeld uitbreiding van uw rekeningcourantkrediet om seizoensinvloeden op te vangen.

Hoe werkt Spotcap

De financieringsaanvraag verloopt geheel digitaal. U registreert uw persoons- en bedrijfsgegevens, koppelt uw boekhoudprogramma (of upload de laatste btw-aangiften en jaarrekening) en zakelijke bankrekening.

Binnen één werkdag ontvangt u uw kredietvoorstel en u hebt dan direct toegang tot het krediet. Pas als u gebruik maakt van het krediet betaalt u de afsluitprovisie en rente. Tevens loopt na iedere opname binnen uw kredietfaciliteit over dit bedrag de looptijd van maximaal 18 maanden.

Heel gemakkelijk dus en geen onnodige kosten op voorhand.

Waar moet u aan voldoen?

Om in aanmerking te komen voor een financiering van Spotcap moet u voldoen aan 4 criteria. Namelijk:

  • Uw bedrijf is gevestigd in Nederland;
  • De bruto omzet is tenminste € 200.000 over de afgelopen 12 maanden;
  • Uw bedrijf bestaat minimaal 24 maanden;
  • Uw bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Kortom: Spotcap is een snelle manier om een kortlopend krediet te kunnen verkrijgen. Daarbij blijft het vanzelfsprekend belangrijk om uw plannen goed door te rekenen en te kijken hoe haalbaar uw plannen zijn, voor u tot financiering over gaat. Uw acconavm adviseur kijkt graag met u mee. Wilt u meer weten van Spotcap? Kijk dan op www.spotcap.nl of vul onderstaand adviesformulier in.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht