Een boekenonderzoek afgestemd op uw situatie: praktisch én waardevol

Recent hebben de specialisten van acconavm corporate finance een aantal boekonderzoeken uitgevoerd. Voor ambitieuze ondernemers, die bezig zijn met groei door middel van overnames. Op een zeker moment in het proces werd corporate finance benaderd door onze collega’s om een boekenonderzoek uit te voeren. Met als belangrijkste vraag: ‘Kan het simpel? Mijn klant houdt niet van poespas.’ En, dat kunnen wij!

Hoe dan?

Door een praktisch boekenonderzoek op hoofdlijnen uit te voeren. Dat doen we door vooraf goed met u na te denken over de belangrijkste aandachtsgebieden. Samen bepalen we welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit resulteert in een vragenlijst afgestemd op uw situatie en wensen, in plaats van een lange vragenlijst die leidt tot irritatie bij u én de verkoper. Zo voegen we op een zo praktisch mogelijke manier waarde toe voor u!

Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering werken wij nauw samen met onze fiscale en juridische collega’s. Door deze multidisciplinaire samenwerking zijn wij in staat om alle aspecten van het boekenonderzoek binnen acconavm uit te voeren. Wel zo makkelijk, ook voor u als ondernemer!

Wat voegt het toe?

Onze praktisch ingestoken boekenonderzoeken leveren vaak potentiële voordelen op voor de koper, zowel wat betreft de koopprijs als de bepalingen in de koopovereenkomst. In veel gevallen was het (potentiële) voordeel substantieel groter dan de kosten van het boekenonderzoek.

Positieve reacties!

Bij alle uitgevoerde boekenonderzoeken hebben wij positieve reacties ontvangen van zowel klant, koopadviseur als de betrokken bank. Onze rapportages en bevindingen werden als praktisch, bruikbaar en waardevol ervaren.

Iets voor u?

Bent u bezig met een overname? Wij voeren graag het boekenonderzoek uit! Bel gerust met Rick van der Tang (06-25374116) of Ries van den Bosch (06-30053797).

Corporate finance

acconavm corporate finance is uw specialist bij: aan- en verkoop ondernemingen, boekenonderzoek, waardering & waardecreatie, complexe financieringen en zwaar weer.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht