Digitaal factureren levert een kostenbesparing op

Steeds meer bedrijven stappen over op digitale facturering. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, het levert ook nog een kostenbesparing op. Hoeveel van jouw klanten of opdrachtgevers willen nog facturen via de post ontvangen?

Een factuur uitprinten, in een envelop doen en dan posten, kost meer tijd en geld dan de factuur e-mailen naar je klant. Heb je een abonnement op de boekhoudtool Acconline, dan kun je de factuur met één druk op de knop uploaden in je eigen administratie. En als je je abonnement uitbreidt met de facturatiemodule, hoef je zelfs niets meer te doen om de factuur in je administratie te krijgen. Het kost dus minder tijd en het levert je een besparing op. Ook worden er minder fouten gemaakt in de verwerking van je digitale facturen, omdat gegevens eenvoudig te kopiëren zijn. Daarnaast raken facturen niet zomaar kwijt. Digitaal factureren heeft dus zowel voor jou als je klant of opdrachtgevers voordelen.

Weten hoe je eenvoudig overstapt naar digitaal factureren? Vul het formulier in en je ontvangt per e-mail een Whitepaper met tips over digitaal factureren. Of neem contact op met de adviseurs van acconavm.

Dit is een bericht van Acconline

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht