De Wet bescherming bedrijfsgeheimen

Wet bescherming bedrijfsgeheimen

Uw bedrijf investeert in het verwerven, ontwikkelen en toepassen van knowhow en informatie. Deze investering in ‘intellectueel kapitaal’ is voor u als ondernemer van groot belang. Het beïnvloedt onder andere uw innovatieve vermogen, concurrentiepositie en rendement.  

Deze kennis en bedrijfsinformatie is daarom waardevol voor de onderneming. Het is niet gewenst dat deze informatie ‘zomaar’ door derden openbaar gemaakt wordt en/of wordt gebruikt.

Mede vanuit de grensoverschrijdende innovatie binnen de Europese Unie is er een EU-richtlijn (richtlijn 2016/943/EU) gekomen. Het doel van de richtlijn is uniformering van de bescherming van bedrijfsgeheimen. Ter uitvoering van deze richtlijn is de Wet bescherming bedrijfsgeheimen per 23 oktober jl. ingevoerd.

Whitepaper Wet bescherming bedrijfsgeheimen

Ondanks de nieuwe wetgeving blijft het van groot belang om binnen uw bedrijf goed vast te leggen hoe om wordt gegaan met bedrijfsgeheimen. In een whitepaper geven we u meer uitleg over de nieuwe wet en wat dit inhoudt voor u als houder van een bedrijfsgeheim.

Advies

Heeft u vragen of wilt u meer advies over de Wet bescherming bedrijfsgeheimen, neemt u dan gerust contact op met één van onze juristen via juristen@acconavm.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Wet bescherming bedrijfsgeheimen whitepaper - januari 2019.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht