Acconline online boekhouden helpt kleine ondernemers verder

Acconline

Ondernemers houden niet van ‘de administratie’. En gelijk hebben ze. Je moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daar krijg je energie van, daar zijn wij bij Acconline van overtuigd. Daarom maken wij de administratie voor ondernemers ontzettend makkelijk.

Acconline is onderdeel van acconavm en richt zich op de zzp’er en kleine ondernemer tot 5 werknemers. Acconline biedt een online boekhoudsysteem dat gemakkelijk, overzichtelijk en prijsvriendelijk is. Dat alles met de kwaliteit en service van een groot advies- en accountantskantoor.

Acconline neemt je hele administratie uit handen. Het enige wat je moet doen is je facturen en bonnetjes naar ons sturen. Dat kan via een app op je telefoon, via email of via de beveiligde website. Maak een foto of scan van je facturen en bonnetjes en upload ze via je persoonlijke dashboard naar je eigen online dossier. Ons systeem herkent de meeste facturen en zorgt dat ze op de juiste manier automatisch in de administratie verwerkt worden. Onze boekhouders zorgen dat de niet-automatisch herkende facturen en bonnetjes op de juiste plek terecht komen en controleren de administratie. Heb je een factuur per mail ontvangen? Stuur hem direct door naar je persoonlijke emailadres en hij komt gelijk op de goede plaats terecht. En door een beveiligde connectie met je bank is je financiële administratie elke dag actueel. Daarnaast wordt de eventuele BTW-, VPB- en IB-aangifte door ons verzorgd, evenals de verplichte eindejaar publicaties voor een BV. Bovendien heb je altijd online inzage in je cijfers!

acconavm biedt meer dan alleen een online boekhoudsysteem van Acconline. Als kleine ondernemer kun je tegen vragen aanlopen over bijvoorbeeld je pensioen maar je vraagt je wellicht ook af of je er verstandig aan doet een auto van de zaak aan te schaffen. De medewerkers van acconavm staan altijd voor je klaar om deze vragen te beantwoorden en advies te geven. Mocht je bedrijf doorgroeien, dan staan dezelfde professionele medewerkers klaar om met jou door te groeien. Je hoeft dan niet op zoek naar een nieuw kantoor waar je met jouw vragen terecht kunt. Zó helpen wij ondernemers verder.

Ga naar www.acconline.nl voor meer informatie over Acconline.

Dit is een artikel van Acconline

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht