MKB

Onze kennis en passie

MKB

Uw positie versterken in het buitenland? Vraag een kennisvoucher voor internationaal ondernemen aan
Wilt u uw bedrijfspositie in het buitenland versterken? Wellicht komt u in aanmerking voor een kennisvoucher van Starters International Business (SIB). Ontdek hoe u nóg meer haalt uit uw internationale ambities. Wat is de kennisvoucher? Met de kennisvoucher van Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken mkb’ers om hun positie in het buitenland te versterken. Bijvoorbeeld met advies en ondersteuning bij uw actieplan, uitgaande handelsmissies, collectieve beursinzendingen of voor de inhuur van een expert. Er zijn vier

Lees meer
U hebt teveel box 3-belasting betaald volgens het Hof: maak tijdig bezwaar
teveel box 3-belasting Heeft u privévermogen en betaalt u hierover vermogensrendementsheffing? Dan is de kans groot dat u succesvol bezwaar kunt maken tegen uw definitieve aanslag inkomstenbelasting 2017. Doe dit tijdig, zodat u uw individuele rechten rondom de procedure volledig behoudt. acconavm ondersteunt u graag met het opstellen en indienen van het bezwaarschrift.

Lees meer
Expats teleurgesteld over inkorting 30%-regeling
De expat-regeling gaat op de schop: per 1 januari wordt de looptijd ingekort van acht naar vijf jaar. Voor de Italiaanse Matteo Cappelletti valt het nieuws koud op zijn dak. “Expats verliezen het vertrouwen in de Nederlandse overheid.”

Lees meer
Wat betekent Prinsjesdag 2018 voor expats?
De Italiaanse Matteo Cappelletti werkt als regiomanager voor ICT-dienstverlener BOARD International in Amsterdam. Welke verwachtingen heeft hij als expat van Prinsjesdag 2018? “De inkorting van de 30%-regeling gaat behoorlijk zuur uitvallen.”

Lees meer