MKB

Onze kennis en passie

MKB

Algemene voorwaarden zijn een must
algemene voorwaarden Algemene voorwaarden zijn niet verplicht, maar wel ontzettend handig. Zeker wanneer u veel B2B zaken doet, zijn algemene voorwaarden een must. Ik vertel u graag meer over de voordelen.

Lees meer
Welke informatie moet er in uw webshop staan?
informatie webshop Bent u houder van een webshop in Nederland? Weet u welke informatie er op uw website hoort te staan? Uw webshop moet aan verschillende juridische eisen voldoen. De belangrijkste informatieplichten voor Nederlandse webshops vertellen we u hier. Besteed er aandacht aan, bij het niet naleven kunnen hoge boetes worden opgelegd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).  

Lees meer
Investeren met EIA 2019
EIA 2019 Hebt u plannen om in 2019 te investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie? Mogelijk kunt u gebruik maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek.

Lees meer
Een boekenonderzoek afgestemd op uw situatie: praktisch én waardevol
Recent hebben de specialisten van acconavm corporate finance een aantal boekonderzoeken uitgevoerd. Voor ambitieuze ondernemers, die bezig zijn met groei door middel van overnames. Op een zeker moment in het proces werd corporate finance benaderd door onze collega’s om een boekenonderzoek uit te voeren. Met als belangrijkste vraag: ‘Kan het simpel? Mijn klant houdt niet van poespas.’ En, dat kunnen wij!

Lees meer
Zes tips bij het opstellen van een contract
zes tips bij opstellen contract Een contract sluiten en ondertekenen is aan de orde van de dag in ondernemend Nederland. Wat zijn de basisprincipes bij het opstellen van een contract. We geven u zes tips. Een mooie checklist.

Lees meer
Accon avm actief lid van GMN International
lid van GMN International acconavm is in 2018 toegetreden tot GMN International, een internationaal netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren met leden in meer dan 50 landen. Het lidmaatschap geeft ons de mogelijkheid om bij klantvraagstukken over de grens snel met aangesloten adviseurs en accountants in het buitenland te schakelen.

Lees meer
Uw bedrijfsovername financieren: ontdek de mogelijkheden
financieren bedrijfsovername Bent u bezig met een bedrijfsovername of wilt u dit doen in de toekomst? De financiering is hier vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van. Alleen: banken zijn hierbij steeds terughoudender. Hoe krijgt u een overnamefinanciering dan toch voor elkaar?

Lees meer
Profiteer van de MIA en Vamil in 2019
Woordwolk MIA Vamil Wilt u in 2019 investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of de Vamil (Willekeurige afschrijvingen milieu-investeringen). Lees welke voorwaarden in 2019 gelden.

Lees meer
WOZ-waarde is basis voor belastingen
WOZ-waarde De WOZ-waarde wordt jaarlijks door uw gemeente vastgesteld. WOZ staat voor: Wet Waardering Onroerende Zaken. Meestal vanaf februari ontvangt u van uw gemeente de nieuwe WOZ-beschikking. Iedere burger én ondernemer met onroerend goed dient er van doordrongen te zijn hoe belangrijk het is, de beschikking goed te controleren.

Lees meer