MKB

Onze kennis en passie

MKB

Een boekenonderzoek afgestemd op uw situatie: praktisch én waardevol
Recent hebben de specialisten van acconavm corporate finance een aantal boekonderzoeken uitgevoerd. Voor ambitieuze ondernemers, die bezig zijn met groei door middel van overnames. Op een zeker moment in het proces werd corporate finance benaderd door onze collega’s om een boekenonderzoek uit te voeren. Met als belangrijkste vraag: ‘Kan het simpel? Mijn klant houdt niet van poespas.’ En, dat kunnen wij!

Lees meer
Zes tips bij het opstellen van een contract
zes tips bij opstellen contract Een contract sluiten en ondertekenen is aan de orde van de dag in ondernemend Nederland. Wat zijn de basisprincipes bij het opstellen van een contract. We geven u zes tips. Een mooie checklist.

Lees meer
Accon avm actief lid van GMN International
lid van GMN International acconavm is in 2018 toegetreden tot GMN International, een internationaal netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren met leden in meer dan 50 landen. Het lidmaatschap geeft ons de mogelijkheid om bij klantvraagstukken over de grens snel met aangesloten adviseurs en accountants in het buitenland te schakelen.

Lees meer
Uw bedrijfsovername financieren: ontdek de mogelijkheden
financieren bedrijfsovername Bent u bezig met een bedrijfsovername of wilt u dit doen in de toekomst? De financiering is hier vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van. Alleen: banken zijn hierbij steeds terughoudender. Hoe krijgt u een overnamefinanciering dan toch voor elkaar?

Lees meer
Profiteer van de MIA en Vamil in 2019
Woordwolk MIA Vamil Wilt u in 2019 investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of de Vamil (Willekeurige afschrijvingen milieu-investeringen). Lees welke voorwaarden in 2019 gelden.

Lees meer
WOZ-waarde is basis voor belastingen
WOZ-waarde De WOZ-waarde wordt jaarlijks door uw gemeente vastgesteld. WOZ staat voor: Wet Waardering Onroerende Zaken. Meestal vanaf februari ontvangt u van uw gemeente de nieuwe WOZ-beschikking. Iedere burger én ondernemer met onroerend goed dient er van doordrongen te zijn hoe belangrijk het is, de beschikking goed te controleren.

Lees meer
Subsidieregeling SDE voorjaarsronde 2019
SDE voorjaarsronde 2019 Van 12 maart 2019 09:00 uur tot en met 4 april 2019 17:00 uur is de voorjaarsronde van de  subsidieregeling SDE+ geopend. De regeling heeft als doel het stimuleren van de productie van duurzame energie.

Lees meer
Informatieplicht energiebesparing
Informatieplicht energiebesparing Gebruikt u in uw bedrijf meer dan 50.000 kWh stroom en/of meer dan 25.000 m3 aardgas? Dan bent u verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder.

Lees meer