Wensenuitreiking Barneveld dinsdag 27 juni 2017

Op dinsdag 27 juni vond de vierde wensenuitreiking plaats in Barneveld in het kader van ons 100-jarig jubileum. Tijdens deze avond stonden weer veel mooie en bijzondere wensen centraal. De presentatie was in handen van Jacobine Krijkamp van ‘Een Wens Voor Je Medemens’. Bekijk ook het filmpje.

Accon avm 100 jaar

Mevrouw van Leeuwen heeft een wens ingediend voor haar gezin, bestaande uit 3 dochters. Zes jaar geleden is hun vader (en haar man) plotseling overleden. De nieuwe partner van mevrouw Van Leeuwen is nu ook ongeneeslijk ziek. Er zijn dus genoeg zorgen in het gezin. Mevrouw van Leeuwen en haar dochters ontvangen een overnachting inclusief ontbijt en entree voor de wellness.

Accon avm 100 jaar

Meneer Den Ouden wil een groep mantelzorgers uit Kockengen in het zonnetje zetten. Hij zit zelf in het bestuur van een verzorgingstehuis en bezoekt regelmatig de mantelzorgers. Hij heeft erg veel bewondering voor ze. De mantelzorgers ontvangen allemaal een bloemetje en worden verrast met wat lekkers voor bij de koffie.

Accon avm 100 jaar

Christiaan (31) is meervoudig gehandicapt. Hij kan niet praten, niet lopen, is zwaar spastisch, maar hij begrijpt wel veel. Zijn moeder verzorgt hem al zijn hele leven lang. Zijn vader is ongeveer 12 jaar geleden overleden. Christiaan is afgelopen winter heel ziek geweest, maar is er gelukkig weer bovenop gekomen. Zijn moeder is tijdens deze zware periode niet van zijn zijde geweken. Zowel moeder als zoon verdienen wel wat extra’s! De moeder van Christiaan ontvangt een boodschappenbon. Christian mag een rondje meerijden in de enige Batman-Porsche ter wereld! Hij geniet zichtbaar van dit leuke ritje.

Accon avm 100 jaar

Daarnaast zijn de volgende wensen uitgereikt:

 • De oom van Anne Minke wordt geholpen met de financiering rondom zijn huis.
 • De zus van meneer Verheul krijgt een computer, waardoor ze makkelijk kan communiceren met mensen.
 • Corinne en haar 3 dochters mogen een tocht maken in een Assepoester koets. Daarnaast ontvangt Corinne nog een fashioncheque, boodschappenbon en bloemenbon.
 • De tante van Eric en Els (86 jaar) ontvangt een platenspeler voor in de gemeenschappelijke ruimte van het verpleeghuis. Alle bewoners ontvangen daarnaast een digibird, een speelgoed vogeltje dat kan fluiten.
 • Een goede vriend van Annet is ongeneeslijk ziek. Hij ontvangt, samen met zijn gezin, een fotoshoot cadeau.
 • De buren van meneer en mevrouw Langeveld wonen in een tijdelijke noodwoning, vanwege een storm die hun huis heeft beschadigd. Ze worden geholpen met de reparatie van hun huis.
 • Hans krijgt voor de bewoners van zijn zorgboerderij verschillende spelmaterialen.
 • De zus van meneer Van den Brink heeft enkele jaren geleden een herseninfarct gehad. Ze mag samen met haar vriend een weekend weg.
 • De zoon van Liesbeth heeft het syndroom van Down. Omdat de kinderen op school altijd voor hem klaar staan, wordt er een groot schoolfeest voor hen georganiseerd op de boerderij van Liesbeth en haar man.
 • De Squashvereniging Amsterdam heeft momenteel geen trainers. De opleiding voor één van de nieuwe trainers wordt gefinancierd.
 • Richard heeft door omstandigheden tijdens zijn huwelijk al zijn miniatuurvrachtwagens moeten verkopen. Inmiddels is hij gescheiden. Hij wordt geholpen om zijn verzameling weer aan te vullen. Daarnaast mag hij een rondje meerijden in een echte Amerikaanse truck.

 

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
 • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht