Wensenuitreiking Roermond dinsdag 18 april 2017

Op dinsdag 18 april vond de tweede wensenuitreiking in Roermond plaats in het kader van ons 100-jarig jubileum. Tijdens deze avond stonden 16 wensen centraal die uitgereikt werden. De presentatie was in handen van Jacobine Krijkamp van ‘Een Wens Voor Je Medemens’. Bekijk ook het filmpje van de wensenuitreiking.

Accon avm 100 jaar

Mevrouw Smedts van Stichting Gehandicaptenzorg Limburg heeft een wens ingediend voor Gregory die MS heeft. Gregory heeft al eens tegen haar gezegd dat hij graag een duo parachutesprong willen maken en in een oude Kever zou willen rijden. Hij krijgt de parachutesprong aangeboden en tijdens de wensuitreiking mag hij als bijrijder een ritje maken in een gele VW-kever, samen met de voorzitter van de Kever-club.

Accon avm 100 jaar

Mevrouw Driessen heeft voor Thijs, een melkveehouder en vader van twee kinderen, een wens ingediend. Thijs kreeg twee jaar gelden te horen dat hij ziek is. Financieel is het niet gemakkelijk. Dus na de chemo’s gaat hij snel weer aan het werk. Zijn werk betekent veel voor hem. Mevrouw Driessen heeft gevraagd of de tuin van Thijs onder handen genomen kan worden. Er wordt een cheque overhandigd om de tuin van Thijs op te knappen.

Accon avm 100 jaar

De heer Van Willijck vertelt dat zijn moeder een herseninfarct heeft gehad in 2015 en dat haar leven, en dus ook van de familie, daarna ingrijpend is veranderd. Ondanks alle beperkingen blijft zijn moeder optimistisch. Ook zijn vader heeft gezondheidsproblemen. Ze krijgen een weekend weg aangeboden. Er is ook zorg geregeld, zodat vader ook af en toe de handen vrij heeft.

Accon avm 100 jaar

Daarnaast zijn de volgende wensen uitgereikt:

 • De psychogeriatrie-afdeling van zorginstelling La Providence Grubbenvorst ontvangt een schommelbank.
 • Twee jonge ondernemers van Media Creations ontvangen een gezellige avond uit.
 • De 14-jarige Xacca ontvangt een fiets waar ze mee naar school kan fietsen.
 • De 41-jarige Henk is lichamelijk gehandicapt en ontvangt 4 kaartjes voor De Toppers.
 • Twee verpleeghuizen krijgen een muzikale middag aangeboden.
 • De 11-jarige Davy heeft voor zijn zieke moeder een flessenactie op touw gezet. Hij gaat samen met een paar vrienden karten.
 • Mevrouw Dodemont heeft een wens ingediend voor een gezin uit haar dorp met 4 pleegkinderen en 3 eigen kinderen. Zij gaan een weekend weg.
 • Mevrouw Steeghs heeft een wens ingediend voor haar dochter die veel pech heeft gehad. Zij ontvangt een fashioncheque en een boodschappenbon van de Jumbo.
 • Sven is 16 en ongeneeselijk ziek. Hij gaat met zijn vrienden ice-karten.
 • De familie Schnackers had gevraagd of de 17-jarige Willem en zijn familie een dagje uit cadeau konden krijgen. Willem was ernstig ziek en inmiddels overleden. Als het wat rustiger is, krijgt de familie alsnog een persoonlijk cadeau of uitje aangeboden.
 • Carla is ongeneeslijk ziek en heeft samen met haar dochter en zussen liedjes opgenomen in de studio van Marco Borsato, voor haar uitvaart.
 • De man van Anita is ernstig ziek. Zij krijgt een diner met het hele gezin aangeboden.

 

 
<< terug naar overzicht