Uitgelichte wens: Ritje in een Assepoesterkoets

In het kader van ons 100-jarig jubileum organiseren wij samen met Een wens voor je medemens een wensenactie. Wij vervullen in ons jubileumjaar 100 wensen. Gedurende dit jaar lichten wij enkele bijzondere wensen uit.

Bekijk het filmpje van de wens voor Corinne en haar kinderen.

Accon avm 100 jaar

Jos heeft een wens ingediend voor Corinne. Corinne is alleenstaande moeder van 3 dochters. Twee van haar dochters hebben extra zorg nodig, één dochter heeft het syndroom van down en de andere dochter is geboren met een ernstige hartafwijking. Ze zijn beide ook mobiel beperkt, wat betekent dat ze in een rolstoel vervoerd worden. Corinne neemt de opvoeding en verzorging van haar drie dochters volledig voor haar rekening. Het gezin mag daarom wel eens in het zonnetje gezet worden!

Accon avm 100 jaar

Corinne krijgt met een fashioncheque, bloemenbon en boodschappenbon. Hiermee kan ze zichzelf eens lekker verwennen. De kinderen zijn dol op paarden en pony’s. Zij krijgen ook nog een verrassing. Ze lopen samen naar buiten, waar vervolgens een mooie Assepoesterkoets aan komt rijden. Ze mogen een ritje maken in de koets. De kinderen vinden het helemaal geweldig!

Accon avm 100 jaar

 
<< terug naar overzicht