Uitgelichte wens: Ria gunt ouderen een leuke dag

In het kader van ons 100-jarig jubileum organiseren wij samen met Een wens voor je medemens een wensenactie. Wij vervullen in ons jubileumjaar 100 wensen. Gedurende dit jaar lichten wij enkele bijzondere wensen uit.

Bekijk het filmpje van de wens van Ria.

Accon avm 100 jaar

Ria Nendels heeft twee wensen ingediend, één voor haar dochter en één voor ouderen in een bejaardentehuis. Toen Jacobine haar belde dat één wens in vervulling gebracht zou worden, gaf Ria gelijk aan dat ze dan koos voor de wens voor de ouderen.

Ze werkt al jaren met veel plezier in de ouderenzorg. Oudere mensen zijn een kwetsbare groep en er wordt steeds meer gekort op verschillende manier. Ze krijgen bijvoorbeeld steeds minder zorg. Ria vindt dat deze groep ook eens in het zonnetje gezet moet worden, omdat ze altijd alles hebben gegeven en hard hebben gewerkt. Ria wenst dan ook een leuke, gezellige dag voor de ouderen.

Accon avm 100 jaar

Toevallig is Ria op de dag van de wensenuitreiking (16 mei) ook nog eens jarig. Ze is 60 jaar geworden. Vanuit het publiek komt ineens een zanger te voorschijn die ‘Happy birthday’ zingt. Het is Frans Kas (alias Franky Stardust). Daarna zingt hij nog meer liedjes. Jacobine vraagt aan Ria of Franky Stardust het goed genoeg doet en mee mag naar de ouderen. Ria is erg enthousiast over hem. Samen gaan ze binnenkort naar het bejaardentehuis om de ouderen een mooie en gezellige dag te bezorgen!

Accon avm 100 jaar
<< terug naar overzicht