Uitgelichte wens: Mevrouw Simons

In het kader van ons 100-jarig jubileum organiseren wij samen met Een wens voor je medemens een wensenactie. Wij vervullen in ons jubileumjaar 100 wensen. Gedurende dit jaar lichten wij enkele bijzondere wensen uit.

Bekijk het filmpje van de wens voor mevrouw Simons.

Meneer Simons heeft een wens ingediend voor zijn vrouw. Meneer is gehandicapt, hij zit in een rolstoel en is gedeeltelijk blind en doof. Hij is helemaal afhankelijk van de zorg van zijn vrouw. Meneer Simons wil zijn vrouw hiervoor dan ook bedanken. Tijdens de wensenuitreiking in Lochem op 21 maart wordt mevrouw Simons naar voren geroepen. Ze weet nog van niets!

wensen accon avm 100 jaar

Jacobine Krijkamp van ‘Een wens voor je medemens’ vertelt mevrouw Simons dat haar man haar graag wilde verrassen. Ze geeft mevrouw een groot boeket bloemen. Maar daar blijft het niet bij! Ze ontvangt ook nog een verwenpakket en als klap op de vuurpijl krijgt ze een live liefdesserenade die gespeeld wordt door een violist.

wensen accon avm 100 jaar

Ze ontvangt ook een ‘bedank-oorkonde’. Ze leest de mooie woorden voor, waarin haar man haar bedankt voor alles. “Voor de wereld ben je iemand, maar voor mij ben je de wereld”, zo leest ze voor. Mevrouw is zichtbaar ontroerd en is erg blij met haar verrassing.

wensen accon avm 100 jaar

 
<< terug naar overzicht