Interview Marius Wijers

Marius Wijers

Dat een bedrijf 100 jaar bestaat, is nog steeds bijzonder en minder vanzelfsprekend dan vroeger. Daarom laten we dat heuglijke feit niet zomaar ongemerkt voorbijgaan. We vieren het graag met onze medewerkers, maar ook en vooral met onze klant. En dat doen we op een al even bijzondere manier.

“Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde levensduur van een bedrijf op dit moment 12 jaar is. En dat wordt alleen nog maar korter,” denkt Marius Wijers, lid van de Raad van Bestuur van acconavm. “Als je dan als bedrijf de 100 jaar vol maakt, dan is dat helemaal niet zo vanzelfsprekend. Dat we al tientallen jaren met de tijd weten mee te gaan, zegt iets over de innerlijke kracht en dynamiek van dit bedrijf. Dat is geen reden om achterover te gaan zitten. Integendeel, de afgelopen jaren gaan de veranderingen harder dan ooit tevoren. Als je even niet oplet, ben je weg. Wij zien gelukkig kans – en dat al 100 jaar – om te blijven aansluiten bij de behoeften van onze klanten.”

100 wensen

Bij acconavm staan de klanten met stip op nummer 1. Alle medewerkers binnen de organisatie realiseren zich maar al te goed dat het de klanten zijn die het 100-jarig bestaan van een bedrijf mogelijk maken. Marius Wijers: “Daarom doen we in dit speciale jaar vooral iets mét en vóór onze klanten. Met een bijzondere actie nemen we hen mee in ons feest. Wij stellen onze klanten graag in de gelegenheid wensen bij ons in te dienen. Die wensen hebben betrekking op mensen of initiatieven die om wat voor reden dan ook best een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Uit al die wensen selecteren wij er 100. Aan de realisering daarvan willen wij een bijdrage leveren.”

Ondersteuning

“Ondersteuning kan op heel verschillende manieren. We hanteren bewust geen strakke criteria of beperkingen en laten ons graag verrassen. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten heel goed snappen wat wij bedoelen. Dat blijkt overigens ook al wel uit de inzendingen. We hebben inmiddels bijna 600 wensen binnengekregen!”

Op 31 januari sluit de inschrijvingstermijn. Daarna buigen wij ons over de inhoud en maken we een selectie van de 100 wensen die op een jubileumbijdrage mogen rekenen. We houden u op de hoogte!

 

 

 
<< terug naar overzicht