Uitgelichte wens Veendam: de schooltuin
In het kader van ons 100-jarig jubileum organiseerden wij samen met Een wens voor je medemens een wensenactie. Wij vervulden in ons jubileumjaar 100 wensen. Gedurende dat jaar hebben wij enkele wensen uitgelicht.

Lees meer
Wensenuitreiking Veendam dinsdag 28 november 2017
wensuitreiking veendam Op dinsdag 28 november vond de wensenuitreiking van de regio Groningen plaats in Veendam. De presentatie was in handen van Jacobine Krijkamp van ‘Een Wens Voor Je Medemens’. Het was wederom een geslaagde avond! Bekijk ook het filmpje van de wensenuitreiking. Hieronder vind je een kort verslag van de avond.

Lees meer
Een aantal wensen uitgelicht
wensen uitgelicht De wensenactie, naar aanleiding van ons 100-jarig bestaan, brengt heel wat teweeg. Een aantal bijzondere, inmiddels vervulde, wensen willen we graag met u delen.

Lees meer
Honderd jaar, honderd wensen – Een Wens voor Je Medemens
Jacobine Krijkamp - Een Wens voor je Medemens Manisch positief wordt ze genoemd. Jacobine Krijkamp is initiatiefneemster en ambassadeur van Een Wens voor je Medemens. Haar sympathieke non-profitorganisatie is gespecialiseerd in het vervullen van bijzondere wensen. Van klein tot groot. Ook de wensenactie van acconavm is toevertrouwd aan de vakkundige handen van Jacobine en haar team.

Lees meer
Nu we 100 zijn – Accon avm voorzitter Raad van Bestuur Peter Feijtel
Nu we 100 zijn “2017 is een bijzonder jaar,” vertelt Peter Feijtel, voorzitter Raad van Bestuur van acconavm. “We hebben een mijlpaal bereikt in ons bestaan. Dat is iets om bij stil te staan, want 100 worden is geen vanzelfsprekendheid. Daar zijn we trots op en natuurlijk vieren we dat samen met klanten en collega’s. Het is een jaar met feestelijke en bijzondere activiteiten, passend bij de gelegenheid.”

Lees meer
Wensenuitreiking Drachten dinsdag 31 oktober 2017
Wensuitreiking Drachten Op dinsdag 31 oktober vond de wensenuitreiking van de regio’s Friesland Noord en Friesland-Zuid plaats in Drachten. De presentatie was in handen van Jacobine Krijkamp van ‘Een Wens Voor Je Medemens’. Het was wederom een geslaagde avond! Bekijk ook het filmpje van de wensenuitreiking. Hieronder vind je een kort verslag van de avond.

Lees meer
Interview twee medewerkers lang en kort in dienst
accon avm 100 jaar In dit interview komen twee medewerkers van Accon avm aan het woord. Aricia Paimin is junior assistent controlepraktijk in Goes. Zij is ruim een jaar werkzaam bij Accon avm. Siette de Wit is aspirant accountmanager in Drachten. Hij is meer dan 40 jaar in dienst.

Lees meer
Uitgelichte wens Goes: een maand lang een auto
In het kader van ons 100-jarig jubileum organiseren wij samen met Een wens voor je medemens een wensenactie. Wij vervullen in ons jubileumjaar 100 wensen. Gedurende dit jaar lichten wij enkele bijzondere wensen uit. Bekijk het filmpje van de wens van Angela. De 43-jarige Angela is opgegeven door een begeleidster van revalidatiecentrum Revant in Terneuzen en werd op de wensuitreiking in Goes in de schijnwerpers gezet. Naast de progressieve ziekte waardoor ze continu pijn ervaart en wordt beperkt in haar mobiliteit, moet ze rondkomen

Lees meer
Wensenuitreiking Goes dinsdag 5 september 2017
Op dinsdag 5 september vond de wensenuitreiking plaats in de regio West, in Goes. De presentatie was in handen van Jacobine Krijkamp van ‘Een Wens Voor Je Medemens’. Het was weer een mooie avond met een lach en een traan! Bekijk ook het filmpje van de wensenuitreiking.

Lees meer