Zonnepanelen in 2015

8_KIA 572x300

Duurzame energie en asbestsanering zijn nog steeds actueel. Wat u als ondernemer wellicht bezig houdt is echter: Is het voor mij daadwerkelijk financieel interessant om te investeren in zonnepanelen en/of asbestsanering?

In hoeverre het voor u als ondernemer interessant is om te investeren in ‘duurzame’ investeringen is grotendeels afhankelijk van de fiscale voordelen. Dat deze fiscale voordelen aanmerkelijk groter zijn bij een hoge fiscale winst spreekt voor zich. Toekomstige fiscale winsten zijn vaak moeilijk in te schatten en afhankelijk van verschillende factoren. Bij een hoge winst kunt u direct voordeel behalen met de EIA (Energie-investeringsaftrek), de MIA (Milieu-investeringsaftrek) en desgewenst met toepassing van de Vamil (Willekeurige afschrijving Milieu-investeringen). Deze laatste faciliteit kunt u naar eigen inzicht inzetten maar ook uitstellen en daarmee reserveren voor hogere resultaten in de toekomst.

Whitepaper Zonnepanelen in 2015

In de whitepaper Zonnepanelen in 2015 leest u meer over de recentelijk gewijzigde regeling EIA, de voordelen van het combineren van asbestsanering met zonnepanelen en de mogelijkheid voor een bedrijfsspecifieke rendementsberekening. U vraagt de whitepaper kosteloos aan door het invullen van onderstaand contactformulier. U ontvangt de whitepaper dan direct in uw mailbox.

Vragen?

Hebt u interesse in een rendementsberekening voor de aanschaf van zonnepanelen of hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Op de kantorenpagina vindt u een kantoor bij u in de buurt.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Zonnepanelen in 2015 whitepaper - 12 februari 2015.pdf
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht