Wijzigingen mestbeleid 2017

Wijzigingen mestbeleid 2017

Wijzigingen mestbeleid 2017

Zo aan het begin van 2017 is het goed om alles weer eens op een rijtje te zetten: Wat mag ik aan mest uitrijden? Hoeveel mest moet ik afvoeren? Welk deel moet ik verwerken? Op het gebied van mestbeleid zijn weer enkele aanpassingen doorgevoerd.

Er staat veel te gebeuren in 2017. Het fosfaatreductieplan wordt uitgevoerd en de fosfaatrechten voor melkvee worden bekend. Mede op basis hiervan dient u uw strategie te bepalen.

Whitepaper Wijzigingen mestbeleid 2017

Maar, wat wijzigt er in 2017 op het gebied van mest allemaal? U leest het in onze whitepaper Wijzigingen mestbeleid 2017. Gebruiksnormen, forfaits, mestverwerking en bemonstering komen aan bod. Vraag de whitepaper nu kosteloos aan via onderstaande button.

Wilt u alles lezen over de verwerkingsplicht voor het komend jaar? Lees dan ook het artikel Mestverwerkingsplicht 2017.

Bepaal nu uw strategie

Bij het bepalen van uw strategie voor 2017 dient u rekening te houden met uiteenlopende zaken en vragen waar u wellicht (nog) geen antwoord op hebt. Wij helpen u graag met het verkrijgen van overzicht, het bepalen van uw strategie én bij de uitvoering van uw plannen. Neem contact op met uw accountmanager of kijk op de website voor een kantoor bij u in de buurt.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Wijzigingen mestbeleid 2017 whitepaper - januari 2017.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht