Vraag buitenlandse btw op tijd terug!

buitenlandse btw

Hebt u in 2017 btw betaald in andere EU-landen? U kunt btw die u als Nederlandse ondernemer in een andere EU-lidstaat hebt betaald terug krijgen.

Voor de in 2017 betaalde btw kunt u tot uiterlijk 30 september 2018 een verzoek om teruggaaf van buitenlandse btw bij de Belastingdienst doen. Hierna is er geen teruggaaf meer mogelijk.

Doet u periodiek btw-aangifte in de betreffende EU-lidstaat? Dan kunt u geen gebruik maken van het teruggaafverzoek bij de Nederlandse Belastingdienst en dient u de btw via uw reguliere btw-aangifte terug te vragen.

Inlog

Voor het indienen van een teruggaafverzoek is een speciale inlog nodig. Deze inloggegevens verschillen van de gegevens voor de reguliere btw-aangiften.

Teruggaafverzoek buitenlandse btw

Onze btw-specialisten adviseren of ontzorgen u graag en kunnen het teruggaafverzoek van betaalde buitenlandse btw voor u uitvoeren. U dient dan wel te beschikken over de juiste inloggegevens.

Uiterlijk 30 september 2018 dient het teruggaafverzoek buitenlandse btw 2017 ingediend te zijn. Gezien de benodigde tijd voor verwerking van de gegevens adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact te leggen met onze btw-specialisten door een email te sturen naar btwadvies@acconavm.nl of gebruik te maken van onderstaand contactformulier.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht