Tree center Opheusden

Op 2 maart 2015 zijn de Boomkwekersvereniging Opheusden e.o., de Vereniging Bomen en Plantenbeurs Opheusden en de Boomteeltstudieclub Opheusden samengevoegd in Tree center Opheusden. De vereniging heeft als missie het versterken en waarborgen van de positie van het laanboomcentrum Opheusden e.o. als hét laanboomcentrum van Europa. Het laanboomcentrum Opheusden e.o. streeft er naar om in 2030 de prominentste leverancier van hoogwaardige boomkwekerijgewassen in Europa te zijn. De vereniging bestaat, naast de algemene ledenvergadering, de Raad van Toezicht en het dagelijkse bestuur, uit vier werkgroepen. De werkgroepen hebben als doel: het bevorderen van de afzet van boomkwekerijgewassen, het behartigen van de belangen van de leden en het stimuleren van kennisoverdracht en innovatie. De taken bestaan onder meer uit de signalering van mogelijkheden of beperkingen met betrekking tot het beleid van overheden, afzetbevordering, kennisbevordering, het verzorgen van opleidingen voor boomkwekers en het stimuleren, coördineren en concretiseren van innovatie(projecten).

Gefeliciteerd!

acconavm feliciteert de boomkwekers in Opheusden en omgeving met deze stap en wenst ze veel succes bij de uitvoering van hun plannen. Dit is een mooi voorbeeld van optimalisatie in samenwerking. De markt wordt steeds groter en internationaler en doordat wet- en regelgeving steeds complexer wordt, is een krachtiger en eenduidiger geluid naar de overheden noodzakelijk.

Ziet u als ondernemer(s) mogelijkheden voor samenwerking of wilt u juist op zoek naar mogelijkheden? Praat hier dan eens over met één van de strategische adviseurs of specialisten van acconavm.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht