Subsidieregelingen POP3 Limburg

POP3 Limburg

[Bijgewerkt op 8-6-2017]

Vanuit het Plattelands Ontwikkelings Programma (POP3) stelt de Provincie Limburg in de periode van 29 mei t/m 25 augustus 2017 vijf subsidieregelingen open waar u, als ondernemer in de agrarische sector, gebruik van kunt maken.

Het betreft de volgende subsidieregelingen:

  • Demonstraties, verzorgen van trainingen, workshops en coaching aan een groep ondernemers;
  • Fysieke investeringen: Emissie naar grondwater;
  • Fysieke investeringen: Duurzame innovaties;
  • Samenwerking voor innovaties;
  • Samenwerking in het kader van de Europees Innovatie Partnerschap.

Whitepaper Subsidieregelingen POP3 Limburg

In de whitepaper Subsidieregelingen POP3 Limburg leest u over de voorwaarden, het subsidiebedrag en het budget van de verschillende regelingen. U vraagt de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

Advies

Bent u landbouwer in Limburg en hebt u investeringsplannen die aansluiten bij één van voorgaande regelingen? Bespreek dan met uw accountmanager of u gebruik kunt maken van een van de genoemde regelingen. U kunt tevens gebruik maken van onderstaand adviesformulier.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Subsidieregelingen POP3 Limburg whitepaper - juni 2017.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht