Kritieke opbrengstprijs

Rekentool Kritieke opbrengstprijs

Weet u als fruitteler of uw fruit genoeg opbrengt?

De fruitprijzen laten de laatste jaren grote schommelingen zien gedurende het seizoen. Hiernaast zien we ook grote verschillen tussen telers onderling. Uiteraard kan dit diverse oorzaken hebben, maar de belangrijkste vraag voor u als fruitteler is of de ontvangen prijs voldoende is om aan uw verplichtingen te voldoen.

De rekentool Kritieke opbrengstprijs geeft u meer inzicht. Met deze rekentool berekent u de minimale opbrengstprijs die nodig is om aan uw verplichtingen te kunnen voldoen.

In de whitepaper Wat is de kritieke opbrengstprijs van uw fruit? vindt u meer informatie over hoe u deze rekentool speciaal voor fruittelers invult. U vraagt de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

De adviseurs van acconavm praten graag met u verder over de uitkomst van de berekening. Hebt u specifieke wensen of vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws dat u als fruitteler aangaat? Meld u dan nu via het aanmeldformulier aan voor de Nieuwsbrief Fruitteelt van acconavm.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Wat is de kritieke opbrengstprijs van uw fruit whitepaper - december 2015.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht