Akkerbouwmonitor

Waar staat uw bedrijf?

Akkerbouwmonitor

Akkerbouwmonitor Accon avm

Hebt u uw bedrijf goed ingericht? Kloppen de opbrengsten ten opzichte van uw kostenstructuur? Wat is uw volgende stap in de bedrijfsontwikkeling? Waar staat u nu en waar ligt uw ambitie? In welke levensfase bevindt u zich en in welke levensfase uw onderneming? Allemaal vragen die naar boven komen wanneer u vanuit een ‘drone’ naar uw onderneming kijkt (de zogenaamde helikopterview).

Waar staat uw bedrijf?

Door uw totale bouwplan en de totale opbrengsten in te vullen, maakt u inzichtelijk wat de gerealiseerde opbrengst per ha is. De rekentool berekent uw kritieke opbrengst. De kritieke opbrengst is de minimale financiële opbrengst waarbij u aan al uw (financiële) verplichtingen kunt voldoen. Vervolgens krijgt u inzichtelijk wat u ten opzichte van collega’s hebt gerealiseerd en in welk kwadrant u zit. Waar staat uw bedrijf in de Akkerbouwmonitor?

Whitepaper Akkerbouwmonitor

In de whitepaper wordt de Akkerbouwmonitor met haar vier kwadranten toegelicht. U vraagt de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

Vooruitkijken

De Akkerbouwmonitor geeft geen waardeoordeel. Het geeft de positie van uw onderneming in vergelijking met uw collega’s uit de regio weer. Van hieruit hebt u de kans om vooruit te kijken en te sparren of u goede zaken doet en/of dat u de zaken goed doet. Hebt u behoefte aan advies bij de uitkomsten of wilt u graag eens sparren met één van onze agrarisch adviseurs? Kijk op de contactpagina voor een kantoor bij u in de buurt of neem contact op via onderstaand adviesformulier.

Direct naar de Akkerbouwmonitor.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Akkerbouwmonitor whitepaper - augustus 2016.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht