MIA, Vamil en EIA – Melkvee

MIA-Vamil-EIA-MV-420x300

Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij milieuvriendelijke investeringen gebruik te maken van de fiscale regelingen MIA, Vamil en EIA. Ten opzichte van vorig jaar is een aantal mogelijkheden van de lijst verwijderd, maar er is ook een aantal mogelijkheden toegevoegd.

De MIA (Milieu-investeringsaftrek) biedt ondernemers een belastingvoordeel bij investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. De Vamil (Willekeurige afschrijvingen Milieu-investeringen) biedt de mogelijkheid om milieuvriendelijke investeringen op een willekeurig moment af te schrijven. De EIA (Energie-investeringsaftrek) is een fiscale regeling die ondernemers een belastingvoordeel biedt, bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie.

Eerder plaatsten wij al meer (algemene) informatie over MIA, Vamil en EIA. U vindt daar tevens de volledige Milieu- en Energielijst.

Whitepaper MIA, Vamil en EIA – Melkveehouderij

Voor u als melkveehouder hebben we een selectie van bedrijfsmiddelen die interessant zijn voor investeringen in 2015 in een whitepaper gezet. Download de whitepaper via onderstaande link.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
MIA Vamil en EIA Melkvee whitepaper - januari 2015.pdf
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht