MIA, Vamil en EIA – Akkerbouw / Tuinbouw

Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij milieuvriendelijke investeringen gebruik te maken van de fiscale regelingen MIA, Vamil en EIA. Ten opzichte van vorig jaar is een aantal mogelijkheden van de lijst verwijderd, maar er is ook een aantal mogelijkheden toegevoegd.

De MIA (Milieu-investeringsaftrek) biedt ondernemers een belastingvoordeel bij investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. De Vamil (Willekeurige afschrijvingen Milieu-investeringen) biedt de mogelijkheid om milieuvriendelijke investeringen op een willekeurig moment af te schrijven. De EIA (Energie-investeringsaftrek) is een fiscale regeling die ondernemers een belastingvoordeel biedt, bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie.

Eerder plaatsten wij al meer (algemene) informatie over MIA, Vamil en EIA. U vindt daar tevens de volledige Milieu- en Energielijst.

Whitepaper MIA, Vamil en EIA – Akkerbouw

Voor u als akkerbouwer hebben we een selectie van bedrijfsmiddelen die interessant zijn voor investeringen in 2015 in een whitepaper gezet. Download de whitepaper via onderstaande link.

Whitepaper Bedrijfsmiddelen Milieu- en Energielijst – Tuinbouw

Bent u actief in de sector tuinbouw? Uit de complete Milieu- en Energielijst 2015 hebben we een aantal voor de tuinbouw mogelijk relevante bedrijfsmiddelen geselecteerd. Download de whitepaper via onderstaande link.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
MIA Vamil en EIA akkerbouw whitepaper - januari 2015.pdf
Ontvang nu uw gratis whitepaper
Bedrijfsmiddelen Milieu- en Energielijst Tuinbouw whitepaper - januari 2015.pdf
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht