Mestverwerkingsplicht 2021 – Intensieve veehouderij

Mestverwerkingsplicht 2021

Het einde van het jaar is in zicht. Een goed moment om de balans op te maken. Hoe was het afgelopen jaar? Hebt u voldaan aan de mestverwerkingsplicht voor 2021? Beschikt u over voldoende dierrechten? Zo gaat u goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Mestverwerkingsplicht

Produceert u meer mest dan dat u op uw eigen bedrijf kunt plaatsen? Dan moet u verplicht een deel van dit overschot verwerken. Hoeveel procent u moet verwerken, hangt af van de regio waar uw bedrijf zich bevindt.

  • Regio Zuid: 59 procent
  • Regio Oost: 52 procent
  • Regio Overig: 10 procent

Whitepaper Mestverwerkingsplicht 2021 – Intensieve veehouderij

Hoe berekent u uw bedrijfsoverschot? Op welke manieren kunt u voldoen aan uw mestverwerkingsplicht? En kunt u misschien vrijstelling krijgen voor de mestverwerkingsplicht? U krijgt antwoord op al deze vragen in de whitepaper Mestverwerkingsplicht 2021 – Intensieve veehouderij.

Hoeveel varkens en/of pluimvee heeft u gehouden in 2021? Zorg ervoor dat u op tijd voldoende rechten hebt. U moet vóór 31 december 2021 over deze varkens- of pluimveerechten beschikken. Hoe weet u hoeveel dierrechten u nodig heeft? Ook dat leest u in de whitepaper.

Download de whitepapier nu kosteloos via onderstaande button.

Neem contact op

Hebt u behoefte aan meer advies of ondersteuning bij de invulling van uw mestverwerkingsplicht 2021? Of bij het berekenen van hoeveel dierrechten u nodig hebt? Neem dan contact op met uw adviseur van acconavm of kijk op de contactpagina voor een kantoor bij u in de buurt. Ook voor andere vragen geldt: Wij helpen u graag verder!

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Mestverwerkingsplicht intensieve veehouderij whitepaper - november 2021.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht