Melkveehouder, heeft u uw belastingdruk onder controle?

belastingdruk melkvee

Ondanks een daling van de melkprijs lijkt 2018 voor melkveehouders gemiddeld een goed jaar te worden. Een goed financieel jaar kan leiden tot een ongewenste fiscale druk. Hoe gaat u hier mee om?

Bufferen of investeren?

Een goed rendement is zeer welkom in een tijd van onzekerheid. Het geeft u de kans uw buffer uit te bouwen, onderhoud te plegen of investeringen te doen. Uw kasstroom en uw fiscale resultaat zijn leidend voor de keuzes die u maakt.

Heeft u beide in beeld?

Vaak laat de kasstroom een ander beeld zien dan het resultaat. Maakt u de juiste keuzes? De keuze van vandaag kan gevolgen hebben voor de toekomst, daarom is het belangrijk om uw keuzes in beeld te hebben en deze aan te passen op uw strategie. Beschikt u over de juiste informatie om de beste keuze(s) te maken?

Winstprognose

Op basis van de eerste drie kwartalen van 2018 maakt u, samen met uw acconavm adviseur, een reële verwachting voor het laatste kwartaal. U hebt dan direct en vrij zeker in beeld wat uw fiscaal resultaat en de daarbij behorende belastingdruk zal zijn. Bepaal samen met uw acconavm adviseur welke mogelijkheden u hebt en wat de beste strategie is!

Geïnteresseerd?

Wilt u graag uw cijfers inzichtelijk krijgen middels de winstprognose? Neem dan contact op met uw acconavm adviseur of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht