Liquiditeitsplanning oogst 2016

Liquiditeitsplanning

Door tegenvallende opbrengstprijzen van het fruit is de liquiditeitspositie momenteel voor veel fruittelers een punt van aandacht. Wordt het financieren van de kosten voor de komende oogst een uitdaging voor u? Ga op tijd in gesprek met de bank voor extra oogstkrediet.

Welke stappen kunt u zelf zetten om uw financiële positie gezond te houden? Hoe stuurt u bij?

In de whitepaper Liquiditeitsplanning fruitoogst 2016: bijsturen in vijf stappen nemen we u mee in de stappen die u kunt zetten om de financiering van de kosten voor de fruitoogst 2016 rond te krijgen. Denk hierbij aan het opstellen van een liquiditeitsprognose, het gebruik maken van belastingfaciliteiten en het uitbreiden van uw krediet. U vraagt de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

De komende oogst een uitdaging?

Voorziet u een uitdaging in het financieren van de kosten voor de komende oogst? Vindt u het lastig om zelf een liquiditeitsprognose op te stellen? Wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan contact op met de adviseurs van acconavm. Wij informeren en ondersteunen u graag.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Liquiditeitsplanning fruitoogst 2016 - bijsturen in 5 stappen whitepaper - juni 2016.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht