Investeringsplannen in de akkerbouw? Raadpleeg de ‘checklist bouw’

checklist bouw

Hebt u bouw- of renovatieplannen voor uw akkerbouwbedrijf? Als ondernemer weet u dat er veel bij komt kijken. Afspraken maken, tekeningen bijwerken en voldoen aan allerlei wettelijke eisen. Onze adviseurs zien dat hierdoor de fiscale aspecten vaak onderbelicht blijven. Terwijl dit u juist veel voordeel kan opleveren. Daarom heeft acconavm speciaal voor u een ‘checklist bouw’ samengesteld.

Wist u dat…

De checklist bouw bevat een overzicht van alle mogelijke investeringsaftrekposten en subsidies die gelden voor uw project, in uw regio.

Wist u bijvoorbeeld dat…

  • u door gebruik van gerecycled beton een tariefvoordeel in de inkomsten- of vennootschapsbelasting kan ontvangen? Dit kan via de Vamil.
  • u door een slimme verdeling van investeringen van een extra aftrekpost kan profiteren? Dit kan via de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).
  • ondergrondse wateropvang of een spoelplaats u tariefvoordeel kan opleveren in de inkomsten- of vennootschapsbelasting?
  • u het fiscale plaatje compleet kan maken met de inzet van zonnepanelen en ledverlichting?

Ontvang de gratis checklist

Wilt u ontdekken welke fiscale voordelen en subsidies gelden voor uw project? Stuur dan een e-mail naar akkerbouw@acconavm.nl. De akkerbouwspecialist van uw regio neemt dan contact met u op en deelt de checklist graag met u.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht