Gecombineerde Opgave 2021: aandachtspunten

Gecombineerde Opgave 2021 melkveehouderij

Het is 1 maart geweest. Voor u als agrarisch ondernemer betekent dit dat u de Gecombineerde Opgave (GO) weer kunt indienen. Er zijn enkele wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. Waar kunt u op letten in 2021? Wij leggen het u graag uit.

Wees er op tijd bij

Ook dit jaar kunt u de GO indienen van 1 maart tot en met 15 mei 2021. Dient u de opgave ná 15 mei in, dan wordt u 1 procent gekort voor iedere werkdag dat u te laat bent. Omdat 15 mei dit jaar op een zaterdag valt, is aanleveren op de eerstvolgende werkdag nog geaccepteerd. Dit betekent dat de termijnkorting pas vanaf 17 mei ingaat.

Dient u de GO pas vanaf 11 juni in? Dan ontvangt u geen GLB-subsidies. Houd er rekening mee dat voor andere regelingen wel de uiterlijke datum van 15 mei geldt. Zoals voor een tegemoetkoming voor de brede weersverzekering of een melding voor fosfaatdifferentiatie. Daarom is het belangrijk dat u uiterlijk 15 mei de GO indient.

Whitepaper Gecombineerde Opgave Melkveehouderij – 2021

Wilt u exact weten waar u als melkveehouder op kunt letten bij de Gecombineerde Opgave in 2021? Meer informatie vindt u in de branchespecifieke whitepaper. Zo leest u wat u via de GO 2021 kunt aanvragen, ontdekt u alles over dieraantallen en vertellen we u meer over het betaalverzoek voor de SNL-a. Ook vindt u alle informatie over de overdracht van betalingsrechten en de aanpassingen van de vragen in 2021. U vraagt de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

acconavm ondersteunt u graag bij het invullen van de Gecombineerde Opgave. Waarbij we extra aandacht schenken aan de bovenstaande onderwerpen. Daarnaast geven we u breder advies, bijvoorbeeld over pacht, deelteelt, rechten en vergunningen. Zo voorkomt u extra administratieve lasten en kortingen achteraf. Neem contact op met uw accountmanager of een acconavm kantoor bij u in de buurt.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Gecombineerde Opgave 2021 melkveehouderij whitepaper - maart 2021.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht