Gecombineerde Opgave 2018

Gecombineerde Opgave 2018

Vanaf 1 maart kunt u weer de Gecombineerde Opgave 2018 (GO) indienen. Ten opzichte van GO 2017 zijn er een aantal wijzigingen. Wij brengen u graag op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen.

Vervroegde openstelling

Voorheen was de gangbare openstellingsdatum van de Gecombineerde Opgave 1 april van het betreffende jaar. In 2017 is als proef de openstelling vervroegd van 1 april naar 1 maart. Hierop werd door ondernemers positief gereageerd. Uiterlijk 15 mei 2018 moet de GO ingediend zijn bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Whitepaper Gecombineerde Opgave 2018

In de whitepaper (pdf) Gecombineerde Opgave 2018 vragen wij uw aandacht voor een aantal wijzigingen in de GO 2018 én geven we u graag enkele tips. Denk aan onderwerpen als sbi-code, perceelregistratie, dieraantallen, betalingsrechten, bouwland en meer. Vraag de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

Onze adviseurs ondersteunen u graag

De beschreven wijzigingen in de whitepaper betreffen slechts een beperkte weergave van de wijzigingen uit de Gecombineerde Opgave 2018. Neem voor meer informatie of advies contact op met uw acconavm adviseur of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Gecombineerde opgave 2018 whitepaper - maart 2018.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht