Evaluatie pachtregelgeving

evaluatie pachtregelgeving

Het vernieuwde pachtrecht (2007) is onlangs geëvalueerd. De voornaamste boodschap van het evaluatierapport is dat de huidige pachtregelgeving fundamenteel moet worden herzien. “Regulier is te regulier en liberaal is te liberaal”.

Al bij de invoering van het vernieuwde pachtrecht in 2007 bestond de wens om tijdig het pachtrecht te evalueren. Deze evaluatie is in maart/april 2014 afgerond door prof. mr. D.W. Bruil en gepubliceerd op de website van de Rijksoverheid. Bruil heeft de evaluatie alleen uitgevoerd, maar verschillende partijen hadden daarbij inspraak.

Whitepaper: Evaluatie pachtregelgeving

In een whitepaper hebben wij de bevindingen uit de evaluatie voor u op een rij gezet. U vraagt hem hier kosteloos aan.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Whitepaper Evaluatie Pachtregelgeving.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht