Evaluatie pachtregelgeving

evaluatie pachtregelgeving

Het vernieuwde pachtrecht (2007) is onlangs geëvalueerd. De voornaamste boodschap van het evaluatierapport is dat de huidige pachtregelgeving fundamenteel moet worden herzien. “Regulier is te regulier en liberaal is te liberaal”.

Al bij de invoering van het vernieuwde pachtrecht in 2007 bestond de wens om tijdig het pachtrecht te evalueren. Deze evaluatie is in maart/april 2014 afgerond door prof. mr. D.W. Bruil en gepubliceerd op de website van de Rijksoverheid. Bruil heeft de evaluatie alleen uitgevoerd, maar verschillende partijen hadden daarbij inspraak.

Whitepaper: Evaluatie pachtregelgeving

In een whitepaper hebben wij de bevindingen uit de evaluatie voor u op een rij gezet. U vraagt hem hier kosteloos aan.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Whitepaper Evaluatie Pachtregelgeving.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Deze gegevens worden verwerkt in ons CRM-systeem en worden vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en zijn alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen, voor de juiste afhandeling en opvolging van uw aanvraag. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan ons privacystatement.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht