Een nevenactiviteit in de agrosector

nevenactiviteit

Een in de agropraktijk veel gehoorde vraag is: ‘Ik wil een nevenactiviteit beginnen, hoe kan ik die het best vormgeven?’ Een ondernemer vraagt dit niet omdat hij plotseling tijd over heeft. Er ligt vaak een fiscale motivatie aan deze vraag ten grondslag. Het antwoord vraagt kennis van de agro-branche, haar regelingen en fiscaliteiten.

De vraag omtrent de neventak is er altijd geweest. In menig dorp werd het plaatselijke café vroeger uitgebaat door een agrariër. En veel loonbedrijven zijn ontstaan als neventak van een landbouwbedrijf. Het antwoord op de vraag verandert echter continu. Dit heeft te maken met een aantal factoren:

  • Regelingen vanuit de landbouw;
  • Fiscale aspecten;
  • Civiele aspecten.

De vraag van de ondernemer wordt vaak ingegeven door fiscale aspecten en mogelijk een aantal regelingen. Maar als we het goed bekijken spelen alle drie aspecten een even belangrijke rol.

Whitepaper Een nevenactiviteit in de agrosector

In de whitepaper Een nevenactiviteit in de agrosector nemen we de eerdergenoemde drie factoren met u door. U vraagt de whitepaper kosteloos aan via onderstaande button.

Advies bij een nevenactiviteit

Overweegt u te starten met een nevenactiviteit? We functioneren graag als sparringpartner om deze stap vorm te geven. We ondersteunen u graag en nemen met u alle aspecten door die van belang zijn. Ook bij een bestaande nevenactiviteit zijn wij u graag van dienst. Neem hiervoor contact op met uw adviseur van acconavm of kijk op de contactpagina voor een kantoor bij u in de buurt. U kunt uw vraag tevens stellen via onderstaand adviesformulier.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Een nevenactiviteit in de agrosector whitepaper - april 2016.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht