De werking van de bv

bv in de landbouw

Binnen de agrarische sector komt de bedrijfsvorm bv niet zo vaak voor. Bij intensieve veehouderij en tuinbouw kiest men de bv regelmatig als best passende bedrijfsvorm, terwijl in de grondgebonden landbouw de bv een witte raaf blijft. Voor het kleine aantal bv’s in de landbouw is een aantal verklaringen te geven.

De belangrijkste reden om wel of niet voor de bv te kiezen is de fiscale behandeling van de bv. Dit is al eerder in een whitepaper beschreven. Daarnaast speelt nog mee het feit dat onbekend onbemind maakt, en dat is jammer want de bv heeft, zeker als men er creatief mee omgaat, een groot aantal voordelen.

Whitepaper

De bv als bedrijfsvorm kun je op diverse manieren belichten. Wilt u meer lezen over de voor- en nadelen van de bv? Vraag dan nu kosteloos de whitepaper Bedrijfsvormen: de werking van de bv aan via onderstaand contactformulier. In deze whitepaper gaan we in op de werking van de bv en daarbij gaan we in op de oprichting, het bestuur, aandelen, inbreng van bestaand bedrijf in de bv en een aantal juridische aspecten gekoppeld aan de agro-branche. In een voorgaande whitepaper is reeds ingegaan op de fiscale aspecten van de bv.

De juiste bedrijfsvorm?

Wilt u meer halen uit uw onderneming en/of uw huidige bedrijfsvorm eens kritisch bekijken? Neem dan contact op met een adviseur van acconavm. Kijk voor een kantoor bij u in de buurt op de contactpagina van de website van acconavm. Wij helpen u graag.

Ontvang nu uw gratis whitepaper
Bedrijfsvormen - de werking van de bv whitepaper - februari 2016.pdf
  • Door het invullen van deze whitepaperaanvraag verstrekt u de ingevulde gegevens aan acconavm. Voor een correcte verzending en juiste opvolging van onze whitepapers verwerken wij uw gegevens in ons CRM- en e-mailmarketingsysteem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Wilt u meer weten over hoe wij veilig gegevens verwerken? Bekijk dan de privacyverklaring van acconavm. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/privacy/. Het gebruik van de whitepaper is verbonden aan de voorwaarden uit onze disclaimer. Deze is te vinden op onze website: https://acconavm.nl/disclaimer/.
Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht