Datakoppelingen KringloopWijzer

Datakoppelingen

Sinds 1 januari 2016 zijn alle melkveehouders verplicht om de KringloopWijzer in te vullen en uiterlijk 1 maart 2017 af te ronden. Zo voldoet u aan de leveringsvoorwaarden van uw zuivelorganisatie.

Een deel van de gegevens voert u zelf in. De benodigde gegevens van voer- en kunstmestleveranciers, grond- en gewaslaboratoria en de melkverwerker kunnen automatisch ingelezen worden.

Datakoppelingen

Voor het automatisch inlezen van deze gegevens dient u datakoppelingen aan te maken via www.mijnkringloopwijzer.nl. Bij het aanmaken van de datakoppelingen hebt u uw klantnummers van de verschillende leveranciers nodig, deze staan vermeld op de facturen. Houd deze facturen dus paraat als u de datakoppelingen aanmaakt.

Machtigingen

Naast voer-, melk- en kunstmestgegevens zijn er ook gegevens over aan- en afvoer van mest, perceelregistratie en dieraantallen nodig. Hiervoor dient u RVO te machtigen via Overzicht machtigingen voor het aanleveren van deze gegevens.

Let op

Neem vóór 1 januari monsters van bestaande gras- en maiskuilen en meet de inhoud op. Bepaal vervolgens op 31 december 2016 de voorraden van voeders, meststoffen en dierlijke mest. Deze gegevens heeft u nodig om de KLW over 2017 nauwkeurig in te vullen.

Regel dit tijdig

Wij adviseren u deze datakoppelingen tijdig aan te maken en machtigingen tijdig af te geven, aangezien het inlezen van de gegevens enkele weken kan duren. De agrarisch adviseurs van acconavm kijken graag waar nodig met u mee. We beantwoorden uw vragen en vullen indien gewenst de aanvullende gegevens in. Neem contact op met uw accountmanager of kijk op de contactpagina voor een kantoor bij u in de buurt. U kunt voor uw vraag tevens gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht