Altijd en overal toegang tot je personeels- en salarisadministratie

Personeelsadministratie

Heb je een eigen onderneming met personeel, dan zorgt dat voor een flinke hoeveelheid administratie. Salarisstroken, contracten, urenregistratie en ziekmeldingen moet je bijvoorbeeld registreren en bijhouden. Personeels- en salarisadministratie hoeft echter niet moeilijk te zijn.

Online salarisadministratie

Veel ondernemers hebben voor de personeels- en salarisadministratie verschillende systemen. Je administratie staat dan op meerdere plaatsen, wat onhandig kan zijn. acconavm heeft één geïntegreerd online systeem beschikbaar voor alles wat te maken heeft met je personeels- en salarisadministratie: WGS.online.

Wil je gebruik maken van het online boekhoudprogramma Acconline? Dan kun je de module online personeels- en salarisadministratie hierbij afsluiten. Je hebt dan 24/7 toegang tot onder andere personeelsdossiers, ziek- en herstelmeldingen, beoordelingen en contracten. Ook vind je er alles wat met salarisadministratie te maken heeft, zoals loonaangiften en betaalbestanden. WGS.online werkt met Loket.

Koppeling Acconline

WGS.online heeft een koppeling met Acconline. Gegevens, zoals de loonjournaalpost, zijn daardoor direct in je online boekhouding zichtbaar. Je hoeft nooit meer te zoeken en hebt alles online bij de hand. Salarisadministratie is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Mogelijkheden

Als je gebruik wilt maken van Loket.nl dan biedt het salarispakket diverse mogelijkheden. Standaard documenten kun je benaderen zoals de loonstroken en loonaangiften. Je hebt de mogelijkheid om een heel personeelsdossier te uploaden zoals de arbeidsovereenkomst, kopie ID-bewijs en aanmelding pensioenfonds. Daarnaast heeft je werknemer via de app van Loket.nl de mogelijkheid om bepaalde documenten zelf in te zien, zoals zijn arbeidsovereenkomst, verlofkaart, en jaaropgave.

Veilig en vertrouwd

De module online personeels- en salarisadministratie is uiterst veilig. Je werkt in een beveiligde internetomgeving waarbij diverse veiligheidsprotocollen gelden. De gegevens zijn alleen met een inlogcode toegankelijk. Door autorisatie aan de inlog te koppelen kun je rechten toekennen aan bepaalde medewerkers. Zij kunnen alleen datgeen aanpassen waarvoor zij bevoegdheid hebben.

HR-module en rapportagetool

In WGS.online zit een HR-module met diverse opties op het gebied van vastleggen van verstrekkingen, registratie van opleidingen, signaalfunctie bij aflopende contracten, rijbewijzen of andere belangrijke gebeurtenissen, een verzuimmodule en een verlofregistratiesysteem. Daarnaast beschikt WGS.online over een heldere rapportagetool, waarbij je inzicht krijgt in de belangrijke ontwikkelingen op gebied van personeel en salaris.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Elk jaar voer je opnieuw functionerings- en beoordelingsgesprekken. Deze gesprekken kun je laten automatiseren in Loket. Wij kunnen een vast format voor je maken. Dit format plaatsen wij in Loket. Voor het gesprek kun je het format al invullen en tijdens het gesprek vul je het format verder aan. Je hoeft het daarna alleen nog uit te printen, laten lezen, ondertekenen en uploaden.

Meer informatie

Heb je vragen over WGS.online? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wil je meer weten over Acconline? Dan kun je contact met ons opnemen via servicedesk@acconline.nl of via 088 – 66 44 999.

Dit is een bericht van Acconline

Advies nodig rondom dit onderwerp?
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
  • Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.<< terug naar overzicht