Agro

Uw ambitie en strategie als uitgangspunt

Agro

Uw positie versterken in het buitenland? Vraag een kennisvoucher voor internationaal ondernemen aan
Wilt u uw bedrijfspositie in het buitenland versterken? Wellicht komt u in aanmerking voor een kennisvoucher van Starters International Business (SIB). Ontdek hoe u nóg meer haalt uit uw internationale ambities. Wat is de kennisvoucher? Met de kennisvoucher van Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken mkb’ers om hun positie in het buitenland te versterken. Bijvoorbeeld met advies en ondersteuning bij uw actieplan, uitgaande handelsmissies, collectieve beursinzendingen of voor de inhuur van een expert. Er zijn vier

Lees meer
Tips voor agrariërs: maak uw bedrijf ‘water-toekomstbestendig’
Waterschap Rivierenland Het klimaat verandert: de extremen in neerslag, hitte en droogte nemen toe. Bent u agrariër en wilt u zich voorbereiden op een toekomst waarin extreem weer vaker voorkomt? In dit artikel krijgt u tips om te investeren in waterbesparende maatregelen. Hiermee maakt u uw bedrijf toekomstbestendig én draagt u bij aan een duurzaam Nederland.

Lees meer
Droogteschade in 2018: we maken de balans op
droogteschade We hebben een droge zomer én herfst achter de rug. Waar vorig jaar in de herfst een overvloed aan regenwater viel, zaten we dit jaar met een tekort. Pas eind oktober heeft de herfst zich echt laten zien. Welke financiële impact heeft dit op agro-ondernemers? En wat betekent dit voor hun liquiditeit?

Lees meer
Wanneer gaat u over tot asbestsanering?
asbestsanering De subsidiepot voor asbestsanering is geheel leeg, zo berichtte de media onlangs. Voor veel ondernemers die nog niet daadwerkelijk gesaneerd hebben, maar wel plannen hebben gemaakt tot sanering is dit een streep door de rekening. Volgens de politieke berichtgeving lijkt het er sterk op, dat er geen nieuw budget beschikbaar komt. Wat betekent dit voor uw strategie?

Lees meer
Fosfaatverrekening 2018
Fosfaatverrekening 2018 Hebt u de benutting van uw mestruimte in 2018 al gecontroleerd? Wilt u in 2018 gebruik maken van fosfaatverrekening? Dan moet uw aanmelding uiterlijk op 31 december 2018 binnen zijn bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees meer