Agro

Uw ambitie en strategie als uitgangspunt

Agro

Zes tips bij het opstellen van een contract
zes tips bij opstellen contract Een contract sluiten en ondertekenen is aan de orde van de dag in ondernemend Nederland. Wat zijn de basisprincipes bij het opstellen van een contract. We geven u zes tips. Een mooie checklist.

Lees meer
Uw bedrijfsovername financieren: ontdek de mogelijkheden
financieren bedrijfsovername Bent u bezig met een bedrijfsovername of wilt u dit doen in de toekomst? De financiering is hier vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van. Alleen: banken zijn hierbij steeds terughoudender. Hoe krijgt u een overnamefinanciering dan toch voor elkaar?

Lees meer
De brede weersverzekering: Hebt u het al overwogen?
brede weersverzekering Een aantal jaren terug heeft de overheid aangegeven dat de agrarische sector zelf in samenwerking met de overheid en belangenorganisaties een risicoverzekering tegen extreme weersomstandigheden diende te ontwikkelen. Hieruit is de Brede Weersverzekering voorgekomen.

Lees meer
Milieulijst 2019 – Mia en Vamil akkerbouw
Mia en Vamil akkerbouw Ook in 2019 is het weer mogelijk om te investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Ook voor akkerbouwers staan er nieuwe bedrijfsmiddelen op de milieulijst. We zetten ze voor u in de schijnwerpers.

Lees meer
Profiteer van de MIA en Vamil in 2019
Woordwolk MIA Vamil Wilt u in 2019 investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of de Vamil (Willekeurige afschrijvingen milieu-investeringen). Lees welke voorwaarden in 2019 gelden.

Lees meer
Subsidieregeling SDE voorjaarsronde 2019
SDE voorjaarsronde 2019 Van 12 maart 2019 09:00 uur tot en met 4 april 2019 17:00 uur is de voorjaarsronde van de  subsidieregeling SDE+ geopend. De regeling heeft als doel het stimuleren van de productie van duurzame energie.

Lees meer