Videopodcasts op Prinsjesdag 2021

Ondernemers, mkb’ers, bestuurders en financiële professionals kijken met grote nieuwsgierigheid richting het najaar. Hoe gaat het verder met de coronacrisis, zal het virus langzaam uitdoven? En wanneer komt er een nieuw kabinet? Niemand weet wat dit najaar voor het bedrijfsleven in petto heeft. Vandaar ons thema rondom Prinsjesdag 2021: ‘Uitdagende tijden, nieuw perspectief’. Hierbij komt het accent sterk te liggen op de wendbaarheid van bedrijven en organisaties in deze nog altijd onzekere tijd.

Marlies Claasen is op 21 september in gesprek gegaan met diverse ondernemers en professionals over wat al deze ontwikkelingen betekenen voor hun organisaties en bedrijven en hoe zij omgaan met thema’s als:

 

  • Sustainable Development Goals
  • Langetermijnwaardecreatie
  • Integrated reporting
  • Sustainable finance

Geïnterviewden

Ron van Es, founder & Mentor School for Purpose Leadership, over een nieuwe weg in je leiderschap. Deze uitdagende tijd, vraagt en biedt (!) nieuwe perspectieven.

 

 

Willem Schramade, founder, consultant & researcher Sustainable Finance factory, over het verslag leggen over en bijdragen aan financiële, sociale én ecologische waarden; het brede waardemodel.

 

 

Jolanda van der Steen, eigenaar La Fontaine Training, Coaching & Consultancy en mede eigenaar JECKX, over diversiteit en inclusie; talenten benutten, elkaar versterken en iedereen mag en kan zichzelf zijn.

 

Jaspar Roos, founding partner bij Limpid & Co, over het creëren van de economie van morgen; mens centraal en samenwerken.

 

 

Ondernemende reporter

Tijdens Prinsjesdag heeft Marlies een aantal keer geschakeld met onze ‘Ondernemende reporter” Michel Groenveld, eigenaar van Vigor&Zest tekst- en marketing bureau. Hij gaf zijn visie op de miljoenennota en wat dat betekent voor hem als ondernemer.

 

 
<< terug naar overzicht