http://accountant

eHerkenning

eHerkenning is dé manier voor ondernemers om in te loggen bij overheidsinstellingen.  Zo kunnen ondernemers veilig gebruik maken van de diensten die de overheid biedt, zoals het aanvragen van een vergunning of subsidie.

Daarmee is eHerkenning de opvolger van de ‘DigiD voor bedrijven’ en hebben ondernemers één veilige login voor meer dan 400 aangesloten overheidsorganisaties.

UWV

Onder andere het UWV maak gebruikt van eHerkenning om hun online diensten aan te bieden.

Vanaf 1 november 2019 kunnen werkgevers alleen nog via eHerkenning toegang krijgen tot het UWV werkgeversportaal. Werkgevers die de verzuimmeldingen voor UWV aan acconavm hebben uitbesteed, dienen een ketenmachtiging aan te vragen zodat wij hen als dienstverlener kunnen blijven ondersteunen.

UnifiedPost

acconavm werkt voor de continuïteit van deze dienstverlening samen met UnifiedPost.

UnifiedPost is leverancier van Trusted Services op het gebied van: Identity-, Document-, Signing-, Payment- en Community Services.

Werkgevers kunnen via Z-login een ketenmachtiging aan acconavm werkgeversservice verlenen, zodat onze werkgeversservice voor u de ziek- en herstelmeldingen kan blijven doen, ook na 1 november 2019.

Bent u nu al klant bij accon avm werkgeversservice en verzorgen wij de verzuimmeldingen? Dan krijgt u vanzelf bericht hierover.

Wilt u meer informatie over eHerkenning of kennismaken met een van onze adviseurs om te bespreken wat acconavm voor uw organisatie kan betekenen? Bel met uw WGS-vestiging of stuur een bericht naar eherkenning@acconavm.nl.

Ook kunt u eens kijken op de website van onze partner: https://www.zlogin.nl/ketenmachtigingen/.

Ruim 400 organisaties uit de publieke sector zijn aangesloten bij eHerkenning. Denk hierbij aan Rijksoverheidsinstellingen, gemeenten, Provincies en Waterschappen. Ook een aantal private organisaties maakt gebruik van deze veilige inlogmethode. In 2020 zal de Belastingdienst ook overgaan op eHerkenning. Naar verwachting zal het aantal de komende jaren verder groeien!

Ook zelf inloggen?

Wilt u ook zelf kunnen inloggen? Dan heeft u naast een ketenmachtiging ook een eHerkenningsmiddel nodig. U vindt hier een overzicht van leveranciers.<< terug naar Mijn acconavm