http://accountant
Succesvol, zakelijk én privé: maak uw dromen waar.

Personal finance

U bent dagelijks intensief aan de slag met uw onderneming. Maar ook uw privéleven staat niet stil. En hoe dan ook, uw zaak en uw privé zijn sterk met elkaar verbonden. Met de specialisten van acconavm personal finance krijgt u een helder inzicht, worden risico’s aangepakt en kunt u uw dromen voor later concretiseren met een plan.

Personal finance: inzicht in uw persoonlijke financiële situatie

Uw persoonlijke financiën: van pensioenadvies tot huwelijkse voorwaarden, van fiscaal voordelig schenken tot inkomensplanning, van stoppen met uw onderneming tot vragen over scheiden, testamenten en pensioen. Personal finance gaat ook over hoe uw persoonlijke financiële situatie zich in de tijd ontwikkelt en hoe u dat kunt beïnvloeden.

Graag geven wij u meer informatie. Onverwachts doen zich situaties voor in uw privéleven die een grote impact kunnen hebben, ook op de continuïteit van uw onderneming. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak.

Meer diensten

Naast personal finance biedt acconavm u meer. Informatie over onze diensten: accountancy, belastingadvies, juridisch advies, corporate finance, werkgeversservice en accountantscontrole.


Tips en nieuws ontvangen? Abonneer u op de Nieuwsbrief