http://accountant

Meer accountancydiensten

U kunt in de volle breedte van de expertise van acconavm profiteren. Op al uw vragen proberen wij een antwoord te vinden. Een greep uit onze accountancydiensten:

Subsidies

Er zijn tal van subsidies die voor uw onderneming verlichting kunnen betekenen. Investeringssubsidies zoals EIA, MIA, Vamil, innovatiesubsidies als WBSO en RDA, landbouwsubsidies.

Verklaringen

Wanneer u een accountantsverklaring nodig hebt, staan de specialisten van acconavm voor u klaar. U kunt hierbij denken aan een subsidieverklaring en een verklaring voor verzekerd belang.

Onderzoekspartner

Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat, of wilt u weten hoe een mogelijke fusie- of overnamekandidaat financieel presteert? Ook hierbij kunt u op ons rekenen, zodat u kunt beslissen op basis van de feiten.

Branchevergelijking

Een kijkje in de keuken van de concurrentie kan heel waardevol zijn. Met behulp van kengetallen geven wij u inzicht in de prestaties van uw branche en branchegenoten en vergelijken deze met die van uw onderneming. Dan kunt u waar nodig uw bedrijfsvoering bijstellen.

Meer diensten…

Naast accountancy biedt acconavm u meer. Informatie over onze diensten: belastingadvies, juridisch advies, corporate finance, werkgeversservice, accountantscontrole en personal finance.


Meer weten over onze diensten?