http://accountant

Ondernemingsrecht

Bij het opstarten en exploiteren van een onderneming komt u ook juridische vraagstukken tegen. U wilt natuurlijk geen onnodige risico’s lopen. De specialisten ondernemingsrecht van acconavm adviseren u in alle juridische aangelegenheden die u bij het ondernemen tegenkomt. Thema’s in het ondernemingsrecht zijn:

  • rechtsvormen;
  • contracten;
  • huurrecht;
  • samenwerking, overnames en fusies;
  • merkenrecht en innovaties;
  • het opstellen of controleren van algemene voorwaarden;
  • het incasseren van vorderingen.

Conflicten

Het kan in elke vorm van samenwerking voorkomen: alles loopt op rolletjes totdat blijkt dat de gemaakte afspraken niet voor beide partijen even helder zijn. Dan is de harmonie ver te zoeken en komt het op de kleine lettertjes aan. Op die momenten is het goed om de juristen ondernemingsrecht van acconavm dicht in de buurt te hebben. Beter is het nog om ze in te schakelen voordat problemen of vragen zich voordoen, op het moment dat u de keuzes maakt of de contracten opstelt. Dan is alles voor nu én in de toekomst goed geregeld en voorkomt u onnodige risico’s. Bij conflicten proberen we eerst een gang naar de rechter te voorkomen, maar als uw belangen het vereisen zullen wij onze deskundigheid ook op dit terrein met gedrevenheid inzetten.

Meer dan ondernemingsrecht

acconavm is een fullservice organisatie. Dat betekent dat wij uw vraag in een breder perspectief plaatsen, en desgewenst overleg voeren met onze collega-specialisten van belastingadvies, vermogens- en inkomensplanning, corporate finance, werkgeversservice etc.

Onze juristen ondernemingsrecht adviseren u graag. Hebt u vragen op een ander juridisch vlak, zoals arbeidsrecht of agrarisch recht en ruimtelijke ordening? Ook dan staan onze specialisten juridisch advies voor u klaar.