http://accountant
Uw ondernemerszaken goed geregeld, zonder toekomstige verrassingen .

Juridisch advies

Elke ondernemer heeft juridisch advies nodig. Of het nu gaat om een juridisch conflict, het bepalen van uw rechtspositie of het opstellen of controleren van juridische documenten, de juristen van acconavm kunnen u hierbij van dienst zijn.

Specialisten in juridisch advies

Het juridisch advies van acconavm kent diverse specialisaties: Ondernemingsrecht , Arbeidsrecht , HuurrechtAgrarisch recht en ruimtelijke ordening en algemeen juridisch advies.

Als u zich vooraf laat informeren over mogelijkheden, risico’s, verantwoordelijkheden en mogelijke gevolgen, voorkomt u dat u in een later stadium voor verrassingen komt te staan.

Juridisch advies bij acconavm

Vanzelfsprekend mag u vertrouwen op de juridisch adviseurs van acconavm bij al uw juridische vraagstukken. Wij beschikken over de benodigde kennis om u in alle situaties bij te staan en te adviseren.

Op het moment dat u de keuzes maakt, de samenwerking aangaat, of de contracten opstelt, kunnen de juristen van acconavm veel duidelijkheid scheppen. Wij luisteren naar uw wensen en wijzen u op de wettelijke mogelijkheden. Dan is alles voor nu én in de toekomst goed geregeld.

Kenmerkend voor ons is de praktische en heldere wijze van werken en adviseren, zodat u weet waar u aan toe bent en uw aandacht kunt vestigen op het exploiteren van uw onderneming. Wij beschikken over ruime ervaring met procederen bij de kantonrechter en de bestuursrechter.

Om u van goed juridisch advies te voorzien overleggen wij -indien gewenst- frequent met onze collega’s van belastingadvies, vermogens- en inkomensplanning en corporate finance om voor u de situatie van alle kanten te belichten.  Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunt u de juiste keuze maken. Daarnaast geldt dat wij vaak benodigde informatie over uw onderneming al in huis hebben en u zo een compleet advies kunnen geven.

Meer diensten

Naast juridisch advies kunt u bij acconavm ook terecht voor advies op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, personal finance, werkgeversservice en accountantscontrole.<< terug naar Huurrecht