http://accountant

HR-partner voor werkgevers

acconavm werkgeversservice biedt u meer dan alleen salarisadministratie. Wij zijn ook uw HR-partner op het gebied van personeelszaken. Veel werkgevers onderschatten het personeelsgebied in hun onderneming, besteden er weinig aandacht aan, terwijl personeel een van de grootste kostenposten van uw bedrijf is. En tegelijkertijd kunnen uw medewerkers hét verschil maken voor uw onderneming.

Door uw personeelsbeleid goed af te stemmen met uw organisatiedoelstellingen, kan het u veel winst opleveren: financieel, maar ook in welbevinden en bedrijfsprestaties.

HR-partner met advies op maat

Ieder bedrijf is anders en kent zijn eigen bedrijfscultuur. Daarom zijn wij een HR-partner die aansluit bij de cultuur en behoeften van uw onderneming met advies op maat, passend bij het karakter van het bedrijf. Uw acconavm HR-adviseur zorgt voor de juiste toepassing.

Een kleine greep uit onze HR-specialiteiten:

 • Functionerings- en beoordelingsgesprekken
  Houdt u als werkgever wel een goed personeelsdossier bij? Het voeren van periodieke functionerings- en beoordelingsgesprekken met uw medewerkers kan verhelderend en motiverend werken voor zowel u als uw medewerkers. Hiervoor heeft Werkgeversservice de HR-cyclus ontwikkeld.
 • Persoonlijke Profiel Analyse
  Hoe krijgt en houdt u de juiste mensen op de juiste plaatsen binnen uw bedrijf? Met de “Persoonlijke Profiel Analyse” krijgt u inzicht in het profiel van uw medewerkers. Ook bij het zoeken van nieuw personeel geeft de PPA een nauwkeurig beeld van de kandidaten. Zo weet u welke medewerker(-s) bij u en uw bedrijf passen.
 • Medewerkersbetrokkenheidsonderzoek
  Hoe betrokken zijn uw medewerkers? Doe het onderzoek en krijg inzicht hoe u de betrokkenheid van uw medewerkers kunt vergroten.
 • Overige zaken met betrekking tot personeelszaken
  Natuurlijk spelen er nog tal van zaken op het gebied van personeelszaken. Voorbeelden zijn de bedrijfsstrategie, functieprofielen, werving & selectie van medewerkers, arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken etc. Ook voor al deze andere zaken biedt acconavm u advies op maat.

HR-partner voor werkgevers

Maak uw personeelsbeleid bespreekbaar en laat u op maat adviseren. acconavm werkgeversservice is uw vertrouwde HR-partner in personeelszaken. Met onze jarenlange ervaring en kennis gebundeld in een breed scala aan diensten en advies kunnen we al uw zorgen rondom personeelszaken uit handen nemen. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw onderneming en uw medewerkers.<< terug naar Werkgeversservice
Contact met onze HR adviseurs?