http://accountant

Waardecreatie & Verkoopklaar

Ook als u nog niet van plan bent op korte termijn uw onderneming te verkopen, is het verstandig om hier toch over na te denken.

Tijdig voorbereiden op een eventuele verkoop kan namelijk de waarde van uw onderneming flink verhogen. Hiervan plukt u de vruchten als u in de toekomst toch besluit over verkoop na te denken en voorkomt u dat u verrast wordt bij een onverwacht aanbod van een concurrent. Een goed voorbeeld hiervan is de afhankelijkheid van één of een beperkt aantal personen. Door tijdig aandacht te besteden aan het verminderen van deze afhankelijkheid verhoogt u de waarde van uw onderneming. Ook door aandacht te besteden aan uw debiteuren-, crediteuren- en voorraadpositie kunt u waarde creëren.

Begeleiding bij waardecreatie

De specialisten van acconavm corporate finance begeleiden u graag bij het creëren van extra waarde. Hierbij gaan we praktisch te werk in drie fasen. Dit begint met een nulmeting, waarin we ons verdiepen in uw onderneming en een praktische waardering op hoofdlijnen maken. Hierna gaan we met u in dialoog over gesignaleerde punten die aandacht verdienen en werken we deze samen met u uit in een concreet plan. Vervolgens kunt u aan de slag om deze punten daadwerkelijk op te pakken en neemt de waarde van uw onderneming toe!

Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende afspraak.