http://accountant

Verkoop en overdracht onderneming

Overweegt u verkoop van uw onderneming? Is het tijd voor iets nieuws? Staat de volgende generatie te trappelen, of wilt u verder groeien? Kom dan eens vrijblijvend met ons, de specialisten van acconavm corporate finance, praten. Vanuit onze jarenlange ervaring en frisse blik luisteren wij graag naar uw verhaal en zoeken wij daar een passend verkooptraject bij. Hierbij werken we samen met uw bekende accountmanager en schakelen we onze juristen in voor gedegen contracten.

Plan uw bedrijfsopvolging in ieder geval ruim op tijd. Dat begint al zo’n 3 jaar voor de daadwerkelijke verkoop met het verkoopklaar maken van uw bedrijf. Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van uw onderneming voor verkoop. Dit noemen we waardecreatie.

Tijd voor iets nieuws

U heeft iets moois op poten gezet, u bent een echte bouwer. Nu is het tijd voor iets nieuws. Wie gaat uw onderneming voortzetten? Mogelijk zijn er strategische kopers waarvoor uw bedrijf interessant is. Ook zijn er genoeg ondernemers die het risico van starten niet willen dragen, maar een bewezen concept graag willen uitbouwen. Samen bepalen we het verkooptraject en gaan we voor het beste verkoopresultaat voor u.

Overdracht volgende generatie

Het is tijd om uw onderneming over te dragen aan de volgende generatie. Dit vraag om bijzondere aandacht. Hierbij spelen fiscale regelingen een belangrijke rol. Naast de cijfers is het aan ons om de familieverhoudingen goed in te schatten. Daarom betrekken wij uw vertrouwde accountmanager in dit traject. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat uw onderneming duurzaam voortgezet wordt.

Verkoop aan investeerders om door te groeien

Steeds vaker is de wens om door te kunnen groeien aanleiding om investeerders in uw bedrijf te zoeken. Het verkopen van de onderneming creëert financieel kapitaal om groei mogelijk te maken. Met zorgvuldig geselecteerde externe financiers, die zich inkopen in uw bedrijf, kan uw onderneming groeikansen benutten en kunt u de waarde van uw bedrijf verzilveren. Samen gaan we op zoek naar een passende investeerder voor uw bedrijf.